Bug 200717 - 'Custom Slide Shows' doesn't work
'Custom Slide Shows' doesn't work
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
: Desktop
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-07-31 05:55 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-07-31 06:13:13 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-07-31 05:55:14 EDT
Description of problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Create a new Presentation From template 
2. Launch 'Custom Slide Shows' dialog by selecting Slide Show -> Custom Slide Show 
3. Pick slides you want to show by clicking 'New' button 
4. After adding several slides, click 'Start' button 
Actual results:
All slides of current presentation are shown

Expected results:
Runs the custom slide show

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2006-07-31 06:13:13 EDT
You have to check, "custom slide show"

"To run a custom slide show:
1.Click the show in the list and then select Use Custom Slide Show.
2.Click Start."

Seems a bit silly to me, surely if we're in this dialog we want custom slide
shows, not a normal one, nevertheless it's not actually broken, even if it's not
very sensible.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.