Bug 200720 - No topics found if search term as "-" in it
No topics found if search term as "-" in it
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-31 06:26 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-31 06:51:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 67977 None None None Never

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-07-31 06:26:21 EDT
escription of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-2.0.3-7.6

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Open OOo, select Help -> OpenOffice.org Help ->  switch to  'Find' tab 
2. Input 'Plug-in' as Search term and click 'Find'
  
Actual results:
No topics found

Expected results:
Plug-in help topics could be found

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2006-07-31 06:51:59 EDT
Interesting.

"plugin" finds something, and "plug" finds something, but not plug-in. It looks
like the word gets split on "-".

I'll have to get upstreams opinion on this: upstreamed as
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=67977

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.