Bug 201407 - authconfig 4.6.10 produces segmentation fault; RHEL 4
Summary: authconfig 4.6.10 produces segmentation fault; RHEL 4
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: authconfig (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 4.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Tomas Mraz
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-08-04 21:06 UTC by Mike Shapp
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-08-07 08:09:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
core file from authconfig (792.00 KB, application/octet-stream)
2006-08-04 21:06 UTC, Mike Shapp
no flags Details

Description Mike Shapp 2006-08-04 21:06:21 UTC
Description of problem:

Segmentation fault when exiting authconfig after setting parameters but not
joing a domain.

Version-Release number of selected component (if applicable):

authconfig-4.6.10-rhel4.1

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Start authcong
2. Select "Use winbind", "Use MD5 Passwords", "Use Shadow Passwords", "Use
Winbind Authentication" and "Local authorization is sufficient"
3. Select Next
4. Enter Security Model = ads, Domain = ABC, ADS.REALM = ABC.LOCAL, template
shell = /bin/bash.
5. Select OK and there is a Segmentation fault (core dumped)
  
Actual results:

Segmentation fault (core dumped) and the output files are not modified (e.g.
/etc/pam.d/system-auth)

Expected results:

No Segmentation fault and the output files are modified (e.g.
/etc/pam.d/system-auth)

Additional info:

Verified on six HP Proliant DL 585's.

Comment 1 Mike Shapp 2006-08-04 21:06:22 UTC
Created attachment 133666 [details]
core file from authconfig

Comment 2 Tomas Mraz 2006-08-07 08:09:51 UTC
Fixed in authconfig-4.6.10-rhel4.3 in RHEL4 Fasttrack channel.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.