Bug 201681 - [KDE] flickering. No context menu (right mouse button) opening
[KDE] flickering. No context menu (right mouse button) opening
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-08-08 05:42 EDT by Dr. Tilmann Bubeck
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-08-29 15:11:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dr. Tilmann Bubeck 2006-08-08 05:42:57 EDT
Description of problem:
Whenever I use the right mouse button to open a context menu under OOo it does 
not open. Instead there is a short flickering of the window border looking 
like another window has opened and closed again in a fast time.

If I use the vanilla OOo from openoffice.org instead of the RH version no 
problem occurs.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Right click into text

Steps to Reproduce:
1. Open Text
2. Right click on text
Actual results:
No window visible

Expected results:
A context window should open

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2006-08-08 05:53:29 EDT
KDE or GNOME ? (kde I suspect), and what exact version ?, i.e. the output from
> rpm -q openoffice.org-core
Comment 2 Dr. Tilmann Bubeck 2006-08-08 06:00:20 EDT
Yes I am using KDE.


Comment 3 Caolan McNamara 2006-08-08 06:06:59 EDT
You might find that the kde theme affects this, which theme ?
Comment 4 Dr. Tilmann Bubeck 2006-08-08 07:22:14 EDT
I check the theme (not possible at the moment). However I would like to point 
out, that the same KDE and the same theme work correctly with the vanilla OOo. 
So I think the problem is not related to KDE...

I come back tomorrow with a info about changing the theme.
Comment 5 Caolan McNamara 2006-08-08 07:51:29 EDT
We use the GNOME vclplug, not the KDE on under KDE, so it might possibly also
exist on the upstream OOo if you set 

> export SAL_USE_VCLPLUGIN=gtk
> /opt/openoffice.org2.0/program/swriter

Comment 6 Caolan McNamara 2006-08-29 15:11:15 EDT
Checked on FC-5 with updates and under KDE, ran through the default installed
KDE themes and couldn't reproduce this. I don't doubt that there is a
configuration which triggers it, but I just can't find it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.