Bug 20175 - RH 7.0 XFree86 4.0 fails under kernel 2.4.0-test10
RH 7.0 XFree86 4.0 fails under kernel 2.4.0-test10
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-11-01 23:24 EST by Rob K
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-11-14 12:40:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
XFree86 log (19.16 KB, text/plain)
2000-11-01 23:27 EST, Rob K
no flags Details
/proc/version (120 bytes, text/plain)
2000-11-01 23:33 EST, Rob K
no flags Details

  None (edit)
Description Rob K 2000-11-01 23:24:54 EST
Under the release candidate 2.4 kernel (2.4.0-test10), XFree86 4.0 won't
load.
XFree package is XFree86-4.0.1-1
Comment 1 Rob K 2000-11-01 23:27:41 EST
Created attachment 4895 [details]
XFree86 log
Comment 2 Rob K 2000-11-01 23:33:59 EST
Created attachment 4896 [details]
/proc/version
Comment 3 Bill Nottingham 2000-11-04 02:22:49 EST
Turn off DRI in your X config file - that should
get around it for now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.