Bug 203408 - Major issues with radeon driver on PCIE X300SE
Major issues with radeon driver on PCIE X300SE
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-ati (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-08-21 14:53 EDT by Jakub Jelinek
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-05-26 15:10:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
X300SE.tar.bz2 (363.15 KB, application/octet-stream)
2006-08-21 14:53 EDT, Jakub Jelinek
no flags Details

  None (edit)
Description Jakub Jelinek 2006-08-21 14:53:53 EDT
I wasn't expecting DRI to work so I have commented that out in the config file,
still, the card even in pure 2D is often failing to redraw things e.g. when
a window is destroyed or moved.

Not sure if it might be relevant, but I'm running radeonfb on the console
using following hack very early in /etc/rc.d/rc.sysinit:
/sbin/modprobe radeonfb
mount -n -t tmpfs /tmp /tmp
/bin/mknod /tmp/fb0 c 29 0
/usr/sbin/fbset -fb /tmp/fb0 1024x768-90
/usr/bin/clear
/bin/rm /tmp/fb0
umount /tmp
Comment 1 Jakub Jelinek 2006-08-21 14:53:53 EDT
Created attachment 134588 [details]
X300SE.tar.bz2
Comment 2 Jakub Jelinek 2006-08-25 13:50:24 EDT
Commenting out the loading of radeonfb cured this, so it is clearly a problem
with coexistence of radeonfb and xorg-x11-drv-ati on the X300SE card.
The same layout (radeonfb on the console and xorg-x11-drv-ati for X) works just
fine for me on Radeon 7000, 7500 and 9200.
Comment 3 Matěj Cepl 2006-12-22 13:19:22 EST
Hi, Jakub, could you please try with something more current? And if the bug
still holds, could you please also attach (uncompressed, untarred)
/etc/X11/xorg.conf and /var/log/Xorg.*.logs? Sorry, for missing this bug.

Thanks a lot.
Comment 4 Adam Jackson 2007-05-26 15:10:22 EDT
Mass closure: This bug has been in NEEDINFO for over six weeks with no
additional information provided, and is therefore being closed.  If this bug is
still an issue for you, please supply the requested information, and reopen the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.