Bug 203497 - Object menu - no function but still activated
Object menu - no function but still activated
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-08-21 23:02 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 2.0.4-2.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-08-26 11:36:36 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (49.47 KB, image/png)
2006-08-21 23:02 EDT, Xiaohong Wang
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 68851 None None None Never

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-08-21 23:02:27 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-2.0.3-7.9

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Launch oowriter and click Edit menu

  
Actual results:
Edit menu expands and submenu "Object" is activated, but user couldn't select it
or expand it although it has expand symbol ">"


Expected results:


Additional info:
on openoffice-1.1.5, the "Object" is not activated
Comment 1 Xiaohong Wang 2006-08-21 23:02:35 EDT
Created attachment 134611 [details]
screenshot
Comment 2 Caolan McNamara 2006-08-22 06:53:58 EDT
Surprisingly difficult to fix, but patch checked in now

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.