Bug 205555 - Open with button doesn't display correctly in the side pane
Open with button doesn't display correctly in the side pane
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nautilus (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-07 01:45 EDT by Xiaohong Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-09-07 05:05:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (84.62 KB, image/png)
2006-09-07 01:45 EDT, Xiaohong Wang
no flags Details

  None (edit)
Description Xiaohong Wang 2006-09-07 01:45:13 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
Nautilus-2.15.92.1-2.fc6

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Open Nautilus and select a folder
2. Choose Information from the drop-down list at the top of the side pane
3. Check icons in the pane
  
Actual results:
Open with ... button doesn't display correctly

Expected results:


Additional info:
Comment 1 Xiaohong Wang 2006-09-07 01:45:13 EDT
Created attachment 135728 [details]
screenshot
Comment 2 Alexander Larsson 2006-09-07 05:05:19 EDT
They are correctly displayed with ellipses. If you want to see all the text you
need to resize the sidebar.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.