Bug 206144 - debugedit fails to find any source code if Java package compiled with -O0 -g
debugedit fails to find any source code if Java package compiled with -O0 -g
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: rpm (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Panu Matilainen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-12 09:58 EDT by Bastien Nocera
Modified: 2010-10-22 02:01 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-0794
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-11-15 11:34:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
rpm-4.3.3-debugedit-fix-O0.patch (2.34 KB, patch)
2006-09-12 10:01 EDT, Bastien Nocera
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Bastien Nocera 2006-09-12 09:58:53 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #161722 +++

Description of problem:
Strange, but true. /usr/lib/rpm/debugedit fails to find any source code if a
Java package is compiled with -O0 -g.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rpm-build-4.4.1-21

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Download attached jhello.src.rpm
2. rpmbuild --rebuild jhello.src.rpm
3. Run rpm -qlp on the generated -debuginfo rpm
  
Actual results:
/usr/lib/debug/usr/lib/jhello/libjhello.jar.so.debug

Expected results:
/usr/lib/debug/usr/lib/jhello/libjhello.jar.so.debug
/usr/src/debug/jhello-1.0.0
/usr/src/debug/jhello-1.0.0/HelloWorld.java

-- Additional comment from greenrd@greenrd.org on 2005-06-26 12:08 EST --
Created an attachment (id=115987)
Source RPM demonstrating bug


-- Additional comment from greenrd@greenrd.org on 2005-06-26 19:21 EST --
Created an attachment (id=115997)
Fix


-- Additional comment from n3npq@mac.com on 2005-07-13 05:23 EST --
Patch added to CVS, should be in rpm-4.4.2-0.8 when built. Thanks for the patch.
Comment 1 Bastien Nocera 2006-09-12 10:01:05 EDT
Created attachment 136070 [details]
rpm-4.3.3-debugedit-fix-O0.patch

Patch updated from
https://lists.dulug.duke.edu/pipermail/rpm-devel/2006-June/001119.html
Comment 3 Jeff Johnson 2006-09-12 10:39:42 EDT
Need I say it?

UPSTREAM
Comment 4 Paul Nasrat 2006-09-12 10:47:39 EDT
This bug is a request that the issue be fixed for a RHEL 4 update release, I'm
aware of the status of the patch in your tree.
Comment 5 Jeff Johnson 2006-09-12 16:52:55 EDT
And my comment points you at a fix. Its kinda hard to tell what "aware"
means when issues have not been fixed for a very long time.
Comment 13 errata-xmlrpc 2007-11-15 11:34:49 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-0794.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.