Bug 206533 - Unable to do graphic install in Intel 945G system
Unable to do graphic install in Intel 945G system
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
5.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-14 17:24 EDT by German Monroy
Modified: 2009-06-19 05:01 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 5.0.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-12-19 08:45:23 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description German Monroy 2006-09-14 17:24:34 EDT
Description of problem:
<screenshot transcript>
Running anaconda (….)
Probing for video card: intel corporation 945G/GZ Express Integrated Graphics
Controller
Attempting to start native X Server
Waiting for X server to start…. Log located in /tmp/ramfs/X.log
1…2…3…4…5 X server started successfully.
_X11TransSocketINETConnect() can’t get address for localhost:6001: Temporary
failure in name resolution.
<\screenshot transcript>

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEL5 beta1 Client from DVD (RHEL5-Client-20060830.1-i386-DVD.iso)

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. install on a 945G based system
2.
3.
  
Actual results:
hangs in there.  ^C reboots

Expected results:
go on to graphics install

Additional info:
same DVD is getting to graphical install ok in 946GZ and in 965 a.k.a Broadwater
(although I'm having other issues there, like rebooting and having a frequency
too high for my LCD panel).
Comment 1 German Monroy 2006-09-14 17:25:14 EDT
Same 945G systems works fine with many, multiple distros.
Comment 2 Jeremy Katz 2006-09-14 17:32:38 EDT
Reassigning to X, although I think a lot of these have been resolved post-b1
Comment 3 Adam Jackson 2006-09-15 15:34:05 EDT
This should be fixed as of 1.6.5-6.
Comment 7 RHEL Product and Program Management 2006-10-26 16:12:24 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 8 Adam Jackson 2006-10-30 16:46:25 EST
This is an old issue, should be resolved by now. -> MODIFIED.
Comment 9 German Monroy 2006-10-30 17:33:59 EST
It is resolved.  We tested client-20061006.2-i386-DVD and client-20061006.2-
x86_64-DVD) in 915G, 945G and 965G.
Comment 10 Jay Turner 2006-12-19 08:45:23 EST
Closing out based on comment 9.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.