Bug 206919 - graphical view is bigger than display
graphical view is bigger than display
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-i810 (Show other bugs)
6
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-18 03:56 EDT by Wensheng Wang
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-10-03 11:58:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the first screen of graphical install (291.29 KB, image/jpeg)
2006-09-18 03:56 EDT, Wensheng Wang
no flags Details
2nd screen of graphical install (458.85 KB, image/jpeg)
2006-09-18 03:58 EDT, Wensheng Wang
no flags Details

  None (edit)
Description Wensheng Wang 2006-09-18 03:56:16 EDT
Description of problem:
I have Intel 945GZ express mobo(integreted video) and a 17" crt no-name display,
when installing FC6T3 in graphical mode, the graphical view is bigger than the
display size, it seems it trying to display 1024x768 or higher but the view is
800x600.
As a result, OK buttons etc. are not visible on the screen.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
everytime

Steps to Reproduce:
1.Insert FC6 T3 CD1 into CD drive.
2.Boot into install.
3.Press ENTER to start standard graphical install.
  
Actual results:
graphical view is bigger than display

Expected results:
display normally

Additional info:
Comment 1 Wensheng Wang 2006-09-18 03:56:17 EDT
Created attachment 136515 [details]
the first screen of graphical install
Comment 2 Wensheng Wang 2006-09-18 03:58:53 EDT
Created attachment 136516 [details]
2nd screen of graphical install

as you can see, the OK or Next button is not visible in the lower right corner.
Comment 3 Adam Jackson 2006-10-03 11:58:32 EDT
Should be fixed as of xorg-x11-drv-i810 1.6.5-6.  Please test, and reopen if
this is still an issue for you.  Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.