Bug 206931 - virtual host set up does not give any feedback
virtual host set up does not give any feedback
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-httpd (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-18 06:13 EDT by Thilo Pfennig
Modified: 2015-03-04 20:17 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-12-04 06:56:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Thilo Pfennig 2006-09-18 06:13:44 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):

system-config-httpd-1.3.3-1.1

How reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1. configure a new virtual host
2. click OK

  
Actual results:

nothing


Expected results:

close configuration screen for this new virtual 

Additional info:
Comment 1 Phil Knirsch 2006-10-19 10:46:51 EDT
Hm i've just tried it with a fresh install, works nicely. After configuring a
virtual host or adding a new one it closes the dialog nicely and it shows up
properly in the virtual hosts lists.

Can you provide a more detailed way to reproduce this bug?

Read ya, Phil
Comment 2 Thilo Pfennig 2006-12-04 04:46:14 EST
I confirm that it looks good now. 
Comment 3 Phil Knirsch 2006-12-04 06:56:47 EST
Ok, closing a fixed in FC5.

Thanks for testing,

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.