Bug 208081 - Some Yiddish characters missing when load web page by konqueror
Some Yiddish characters missing when load web page by konqueror
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
: i18n
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-09-26 06:35 EDT by Nicole Dai
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-11-16 01:12:32 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
snapshot-konqueror-Yiddish.png (88.84 KB, image/png)
2006-09-26 06:36 EDT, Nicole Dai
no flags Details

  None (edit)
Description Nicole Dai 2006-09-26 06:35:49 EDT
Description of problem:
Some Yiddish characters missing when load 
http://www.unicode.org/iuc/iuc10/x-utf8.html by konqueror. Pls refer to 
attached screenshot for details.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Launch konqueror.
2.Load http://www.unicode.org/iuc/iuc10/x-utf8.html.
3.Check Yiddish part.
Actual results:
There are some Yiddish characters missing. The missing character is showed a 
little rectangle box.

Expected results:

Additional info:
The website is showed normally in firefox.
Comment 1 Nicole Dai 2006-09-26 06:36:54 EDT
Created attachment 137126 [details]
Comment 2 Ding-Yi Chen 2007-09-21 00:44:30 EDT

I've tested it with KDE 3.5.7 without problems
Please upgrade your KDE.

Ding-Yi Chen

Comment 3 A S Alam 2007-11-16 01:12:32 EST
Changing Component kde-i18n->Kdebase (as not mention about other test, so not
put QT)

CLOSE: working fine with above given site. tested with following package:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.