Bug 208209 - nVidia CK804 AC'97 Audio Controller recognized but won't play sound
nVidia CK804 AC'97 Audio Controller recognized but won't play sound
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sndconfig (Show other bugs)
5
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-09-26 22:12 EDT by Randy Armknecht
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-10-27 08:04:23 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This is the scsound.log from root, but chown'd so that I can upload it (11.61 KB, text/plain)
2006-09-26 22:12 EDT, Randy Armknecht
no flags Details

  None (edit)
Description Randy Armknecht 2006-09-26 22:12:59 EDT
Description of problem:
Can't get sound to work on my freshly installed FC5 system. I've tried searching
on google.com and at fedoraforums, but I've finally given up and actually done
what system-config-soundcard told me to: submit a bug report and attach scsound.log.

Note: I've completely guessed at what component this bug belongs to.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
This happens every single time I reboot and try to configure the sound card.


Steps to Reproduce:
1. Install FC5
2. Try to play sound
3. failure
  
Actual results:
Sound doesn't work


Expected results:
I should hear the sample sound play

Additional info:
Comment 1 Randy Armknecht 2006-09-26 22:13:00 EDT
Created attachment 137193 [details]
This is the scsound.log from root, but chown'd so that I can upload it
Comment 2 Martin Stransky 2006-10-03 07:10:26 EDT
Could you check the latest drivers/packages? from
http://people.redhat.com/stransky/alsa/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.