Bug 208844 - LG Electronics L204WT-SF not correctly detected and configured
LG Electronics L204WT-SF not correctly detected and configured
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
rawhide
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-02 08:48 EDT by David Nielsen
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-05-08 15:05:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Xorg (70.35 KB, text/plain)
2006-10-02 08:48 EDT, David Nielsen
no flags Details

  None (edit)
Description David Nielsen 2006-10-02 08:48:19 EDT
Description of problem:
Today I bought myself a new nice widescreen monitor but alas it is not detected
properly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-43.fc6

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Plug monitor in
2. restart X
  
Actual results:
Monitor set in rather funky mode

Expected results:
1650x1050 goodness

Additional info:
Comment 1 David Nielsen 2006-10-02 08:48:19 EDT
Created attachment 137536 [details]
Xorg
Comment 2 Adam Jackson 2007-05-08 14:43:03 EDT
xorg.conf too please?
Comment 3 David Nielsen 2007-05-08 15:05:31 EDT
I have since replaced the graphics card and switched to a DVI connector not to
mention moved on the FC7. I have no way to validate the bug anymore. Closing as
INSUFFICENT_DATA

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.