Bug 210417 - Soundcard not detected FC5
Soundcard not detected FC5
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-lib (Show other bugs)
5
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-11 18:06 EDT by Allan Wylie
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-10-27 08:10:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
log of detect soundcard - was /root/scsound.log (7.44 KB, text/plain)
2006-10-11 18:06 EDT, Allan Wylie
no flags Details

  None (edit)
Description Allan Wylie 2006-10-11 18:06:01 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: each time try to test detected audio device


Steps to Reproduce:
1. select System > Administration > Soundcard Detection
2. click [PLAY]
3. No sound heard - check /root/scsound.log
  
Actual results: No sound heard


Expected results: Hear test sound


Additional info: click 'volume control' - get 'No volume control GStreamer
plugins and/or devices found.'
Comment 1 Allan Wylie 2006-10-11 18:06:01 EDT
Created attachment 138289 [details]
log of detect soundcard - was /root/scsound.log
Comment 2 Martin Stransky 2006-10-13 11:30:34 EDT
You have quite old ALSA drivers - please check my how-to and install the latest
(1.0.13). how-to is here - http://people.redhat.com/stransky/alsa/
Comment 3 Allan Wylie 2006-10-30 17:38:18 EST
upgraded alsa to:
alsa-lib-1.0.13-1
alsa-utils-1.0.13-1

Problem resolved - Thank You

PC is DELL Dimension 9100
Front panel sound connectors work OK but not rear connectors.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.