Bug 211303 - kdump service doesn't show the result of routines so clearly.
kdump service doesn't show the result of routines so clearly.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kexec-tools (Show other bugs)
5.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Neil Horman
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-10-18 11:57 EDT by Akira Imamura
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.0.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-13 12:14:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Here's a patch to fix this problem. (1.98 KB, patch)
2006-10-18 12:00 EDT, Akira Imamura
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Akira Imamura 2006-10-18 11:57:52 EDT
Description of problem:
kdump service doesn't show the result of routines so clearly. It only
shows [  OK  ] or [FAILED]. I think routine kind should be shown
with a result.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kexec-tools-1.101-99.el5

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Just start, stop, or restart kdump service.
2.
3.
  
Actual results:
kdump service shows a result as below whatever it does
                                                           [  OK  ]
or
                                                           [FAILED]


Expected results:
kdump service shows a result as below
just after it starts up:
Starting kdump:                                            [<RESULT>]

just after it stops:
Stopping kdump:                                            [<RESULT>]

just after it restarts:
Stopping kdump:                                            [<RESULT>]
Starting kdump:                                            [<RESULT>]

OK or FAILED is shown as each <RESULT>.

Additional info:
Comment 1 Akira Imamura 2006-10-18 12:00:08 EDT
Created attachment 138801 [details]
Here's a patch to fix this problem.
Comment 2 Neil Horman 2006-10-19 13:59:39 EDT
added to -100.el5.  Thanks!
Comment 3 Jay Turner 2007-02-13 12:14:49 EST
kexec-tools-1.101-164.el5 included in 20070208.0.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.