Bug 21148 - Missing "EndSection" in generated XF86Config
Missing "EndSection" in generated XF86Config
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
David Lawrence
: 22952 24236 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-11-20 17:38 EST by Philippe Jausions
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-11-20 17:38:42 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Philippe Jausions 2000-11-20 17:38:39 EST
Xconfigurator seems to forget to add the "EndSection" to close the
"Monitor" section of XF86Config.

My settings: Dell VS17X, 1024x768 16-bit. Video card: Trident 9660. RHL 7.0

Selecting options in Xconfigurator works, but the testing of X server with
those doesn't. I had to manually add the "EndSection" to be able to have X
running as desired.

Also, the default Font Paths are not included in the "Files" section, is it


Comment 1 Preston Brown 2001-01-29 14:27:08 EST
we use the x font server, so the fontpath setting of unix/:7100 you saw is

The EndSection problem you are reporting is fixed in Xconfigurator 4.6.3 and
later, available via Rawhide and it will be included in our next release.
Comment 2 Preston Brown 2001-01-29 15:59:10 EST
*** Bug 22952 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Preston Brown 2001-01-29 16:13:12 EST
*** Bug 24236 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.