Bug 211518 - Cluster not starting successfully due to aisexec segfault
Cluster not starting successfully due to aisexec segfault
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: openais (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Steven Dake
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-10-19 15:47 EDT by Robert Peterson
Modified: 2016-04-26 11:36 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-10-23 18:32:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Robert Peterson 2006-10-19 15:47:02 EDT
Description of problem:
Rebooting a cluster node occasionally will fail to joing the
cluster.  The following message appears in syslog:

aisexec[1997]: segfault at 00000000000000dc rip 0000000000422bc5 rsp
00007ffffba17660 error 6

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEL5 beta 1 with whitetank openais from 18 Oct 2006.

How reproducible:
Once in every 20 reboots or so.

Steps to Reproduce:
Reboot any node in the cluster.
Actual results:
segfault in aisexec prevents cman from connecting to the cluster

Expected results:
No segfault.

Additional info:
I tried the latest whitetank in subversion at 14:30 CDT, and now
aisexec doesn't come up at all.
Comment 1 Robert Peterson 2006-10-20 12:20:18 EDT
The latest whitetank from 19 October 16:00 CDT now fixes the problem.
Comment 2 Steven Dake 2006-10-23 18:32:43 EDT
closing as not a bug since bug not based upon an official build and whitetank
branch sometimes is broken.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.