Bug 212086 - Unable to delete directories on Samba share from Windows Vista RC1 or Rc2 client
Summary: Unable to delete directories on Samba share from Windows Vista RC1 or Rc2 client
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: samba   
(Show other bugs)
Version: 4.4
Hardware: i686 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Simo Sorce
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-10-24 22:16 UTC by Greg Zartman
Modified: 2008-02-14 21:11 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version: samba-3.0.25b-0.4E.6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-14 21:11:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Samba Configuration file (5.15 KB, text/plain)
2006-10-24 22:16 UTC, Greg Zartman
no flags Details
Vista RC2 samba log file (128.22 KB, text/plain)
2006-10-24 22:18 UTC, Greg Zartman
no flags Details

Description Greg Zartman 2006-10-24 22:16:46 UTC
Open a samba from a Windows Vista RC1 or RC2 and attempt to delete a
folder.  Windows shows the folder as deleted.  Refresh the share window and the
folder reappears.  No problem deleting a folder from the share using Windows
XP.

I initially ran into this problem with the stock RHEL samba packages: 3.0.10-
1.4E.9.i386.rpm.  I rebuild the RHEL 5 beta packages for samba, but the problem 
remained.  I even rebuild the RHEL 5 packages using current Samba 3.0.23c 
source from samba.org with no luck.

I raised a bug over at samba.org and have been in contact with a couple members 
of the dev. team.  Samba bug report:  https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?
id=4188

I am uploading my smb.conf and the samba log file for the Vista RC2 workstation 
displaying log level 10 output for the directory delete attempt.

Comment 1 Greg Zartman 2006-10-24 22:16:46 UTC
Created attachment 139281 [details]
Samba Configuration file

Comment 2 Greg Zartman 2006-10-24 22:18:10 UTC
Created attachment 139282 [details]
Vista RC2 samba log file

Comment 3 chris burnat 2007-06-09 10:33:27 UTC
(In reply to comment #0)
> I raised a bug over at samba.org and have been in contact with a couple members 
> of the dev. team.  Samba bug report:  https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?
> id=4188

This issue appears to have been fixed by the Samba team (patch for 3.0.24.),
please refer comment #20.  Bug id=4188 has been closed as fixed.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.