Bug 21367 - RPM 3.0.5 Segfaults on %post error
RPM 3.0.5 Segfaults on %post error
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-11-27 00:57 EST by Bishop Clark
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-11-27 00:57:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bishop Clark 2000-11-27 00:57:29 EST
Just a quick bugrep here.  It was brough out by my jumping the gun on a RPM -ba op, which includes
the installation of a bridge init file that chkconfig hates:

My %post is this:
%post
chkconfig --add bridge

Here's the ourput of an rpm -ivh /usr/src/redhat/RPMS/i386/brcfg-0.4-0.i386.rpm :

brcfg                       ##################################################
service bridge does not support chkconfig
execution of brcfg-0.4-0 script failed, exit status 1
Segmentation fault (core dumped)

Let me know if you need more to go on - I'll be updating my init file to be chkconfig-happy, but I can 
undo that if you want a copy of my rpm for testing.
Comment 1 Jeff Johnson 2001-07-25 17:12:32 EDT
I don't believe this bug exists in rpm-4.0.3, so I'm gonna close. Please
reopen if I'm wrong.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.