Bug 213748 - Autogen always crashing
Autogen always crashing
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autogen (Show other bugs)
6
x86_64 Linux
medium Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Paul F. Johnson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-02 15:40 EST by Maxime Bellengé
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-11-02 16:51:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Maxime Bellengé 2006-11-02 15:40:32 EST
Description of problem:
autogen from FC6 install crashes

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.8.7 x86_64

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.just run autogen after installing a new fc6
2.
3.
  
Actual results:
Crash

Expected results:
autogen must do it's job :)

Additional info:
I have recompiled myself autogen with configure --prefix=/usr
--libdir=/usr/lib64 and it works very well. I compiled the exact same version as
provided with fc6. IMHO, it must be some packaging problem.
Comment 1 Paul F. Johnson 2006-11-02 16:51:14 EST
Fixed - libopts caused the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.