Bug 213845 - Unmute mono channel for HP xw*400 machines
Unmute mono channel for HP xw*400 machines
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: alsa-utils (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-11-03 07:22 EST by Bastien Nocera
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.0.12-3.fc6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-11-06 04:15:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
alsaunmute-2.patch (470 bytes, patch)
2006-11-03 07:22 EST, Bastien Nocera
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Bastien Nocera 2006-11-03 07:22:27 EST

Patch by Chris Williams <cww@redhat.com>
Comment 1 Bastien Nocera 2006-11-03 07:22:29 EST
Created attachment 140239 [details]
Comment 2 RHEL Product and Program Management 2006-11-03 07:40:24 EST
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
Comment 3 Martin Stransky 2006-11-03 08:09:27 EST
Isn't it fixed in alsa-utils-1.0.12-3.fc6?
Comment 5 Bastien Nocera 2006-11-06 04:15:33 EST
Was indeed. My fault for not double-checking. Cheers.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.