Bug 214013 - After RPM upgrade from v1.0.2 to v1.0.3, setup starts setup process instead of upgrade process
After RPM upgrade from v1.0.2 to v1.0.3, setup starts setup process instead o...
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: 389
Classification: Community
Component: Command Line Utilities (Show other bugs)
1.0.2
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Nathan Kinder
Chandrasekar Kannan
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-04 10:19 EST by Graham Leggett
Modified: 2015-01-04 18:21 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-10-05 10:58:21 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Graham Leggett 2006-11-04 10:19:45 EST
This bug is related to FDS v1.0.3.

After running through the setup process successfully on FDS v1.0.2, joining the
FDS to the admin domain, an attempt was made to upgrade the server to v1.0.3.

[root@rachel ~]# rpm -U /var/spool/up2date/fedora-ds-1.0.3-1.RHEL4.i386.opt.rpm 

Upgrade finished.  Please run /opt/fedora-ds/setup/setup to complete the upgrade.

Running the /opt/fedora-ds/setup/setup doesn't complete the upgrade, instead it
commences the brand new installation procedure, which is broken as of previous
two bugs reported.
Comment 1 Rich Megginson 2006-11-14 17:13:20 EST
I believe this was fixed in FDS 1.0.4.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.