Bug 21514 - problem with module sis900.o
problem with module sis900.o
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-11-30 10:03 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-16 06:58:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-11-30 10:03:45 EST
The net module sis900.o in the RedHat 7 CD is unable to bringing up my SiS
900 PCI Fast Ethernet Adapter. I complied the more recent version of
sis900.c and sis900.h (version 1.06.06) and the new module sis900.o works
very well....
Comment 1 Arjan van de Ven 2001-01-16 06:58:35 EST
The latest version of the driver I've been able to find is 1.06.05.
Could you point me to the place you found the 1.06.06 driver ?
Comment 2 Arjan van de Ven 2001-02-09 15:14:50 EST
Fix in errata kernel
Comment 3 Need Real Name 2002-02-25 04:40:02 EST
The RH 6.2 can not init Eth0 with sis900.0, how do we fix this

Regards  Reni

Fincard@fincard.dk

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.