Bug 215239 - Sound not working in FC6 worked before upgrade in FC5
Summary: Sound not working in FC6 worked before upgrade in FC5
Status: CLOSED CANTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sndconfig (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Stransky
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-11-12 19:22 UTC by Floyd Stayner
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-10 12:34:47 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
scsconfig.log created after test of sound (46.23 KB, text/plain)
2006-11-12 19:22 UTC, Floyd Stayner
no flags Details

Description Floyd Stayner 2006-11-12 19:22:50 UTC
Description of problem:
SB Audigy is not working after upgrade from FC5 to FC6

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Floyd Stayner 2006-11-12 19:22:50 UTC
Created attachment 141004 [details]
scsconfig.log created after test of sound

Comment 2 Martin Stransky 2006-12-14 11:17:46 UTC
Hm, it's quite strange, log looks sane. Could you check the latest drivers /
packages? (ALSA 1.0.14rc1) How-to is here:

http://people.redhat.com/stransky/alsa/




Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.