Bug 215915 - eog uses printing system improperly
eog uses printing system improperly
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eog (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Behdad Esfahbod
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-11-16 05:58 EST by The Source
Modified: 2008-05-06 12:50 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-05-06 12:50:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description The Source 2006-11-16 05:58:27 EST
Description of problem:
It looks like eeg suffers the same problem as gimp - it forces usage of improper
printer driver instead of default one set by sytem-config-printers
I wonder how much more applications do such thing

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 The Source 2007-01-09 12:50:53 EST
Strange. It prints first image properly but fails the second one. After I press
reset button on my printer, the next image is printed and the one more next is
Comment 2 Till Maas 2008-01-06 16:47:00 EST
Can you please check, whether this bug is still present in Fedora 7 or 8 and
close it with "CURRENTRELEASE - Fedora 7" in case it has been fixed. In case it
is not fixed, please provide more detailed instructions on how to reproduce this
Comment 3 The Source 2008-01-07 03:06:13 EST
Yes. bug still presents. But in slightly different way.
Open a folder with several images. Open any of it with eog. Press View->Image
Collection to display all images in this folder. Select the first image and
print it. It should be printed normally. Now select next image and print it. For
me I had to wait a minute until "Printer error" message appeared in notification
area. After that in about another minute image was printed normally. So
basically I can print images but with strange delays and messages. All other
applications I use (OpenOffice, KColourPaint) print everything properly.

Comment 4 Bug Zapper 2008-04-04 00:43:45 EDT
Fedora apologizes that these issues have not been resolved yet. We're
sorry it's taken so long for your bug to be properly triaged and acted
on. We appreciate the time you took to report this issue and want to
make sure no important bugs slip through the cracks.

If you're currently running a version of Fedora Core between 1 and 6,
please note that Fedora no longer maintains these releases. We strongly
encourage you to upgrade to a current Fedora release. In order to
refocus our efforts as a project we are flagging all of the open bugs
for releases which are no longer maintained and closing them.

If this bug is still open against Fedora Core 1 through 6, thirty days
from now, it will be closed 'WONTFIX'. If you can reporduce this bug in
the latest Fedora version, please change to the respective version. If
you are unable to do this, please add a comment to this bug requesting
the change.

Thanks for your help, and we apologize again that we haven't handled
these issues to this point.

The process we are following is outlined here:

We will be following the process here:
http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers/HouseKeeping to ensure this
doesn't happen again.

And if you'd like to join the bug triage team to help make things
better, check out http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers
Comment 5 Bug Zapper 2008-05-06 12:50:32 EDT
This bug is open for a Fedora version that is no longer maintained and
will not be fixed by Fedora. Therefore we are closing this bug.

If you can reproduce this bug against a currently maintained version of
Fedora please feel free to reopen thus bug against that version.

Thank you for reporting this bug and we are sorry it could not be fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.