Bug 2168 - gimp build incorrectly using --prefix=/usrcd
Summary: gimp build incorrectly using --prefix=/usrcd
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gimp   
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-04-13 17:12 UTC by d-zhao
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-13 18:24:01 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description d-zhao 1999-04-13 17:12:45 UTC
gimp rpm is not built correctly because the gimp.spec file
uses configure --prefix=/usrcd, but the rpm builds into /usr
thus gimp is unable to load scriptfu or the user_install
script because the reside in the /usr tree and not /usrcd, I
dunno wtf usrcd is, but the fix I used was to extract the
source RPM and then edit the spec file to use configure
--prefix=/usr, then invoking rpm -bb
/usr/src/redhat/SPECS/gimp.spec

which built the package correctly.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-04-13 18:24:59 UTC
this has been fixed in a later gimp package.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.