Bug 216929 - updated xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-47.1 freezes with xen
updated xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-47.1 freezes with xen
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
6
All Linux
medium Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-22 14:20 EST by Sven Oehme
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-08-13 11:51:12 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sven Oehme 2006-11-22 14:20:03 EST
Description of problem:

after an update of the Xserver Package this week my system freezes imedeately at
reboot

Version-Release number of selected component (if applicable):

xorg-x11-server-Xorg-1.1.1-47.1.fc6.i386.rpm

How reproducible:

updated my system to current state , reboot 

Steps to Reproduce:
1. install above package
2. reboot
3. system freeze as soon as entering runlevel 5
  
Actual results:

system freeze

Expected results:

login screen should apear 

Additional info:

this only happens with a xen kernel booted, as long as you boot with the non xen
kernel all is fine .
Comment 1 Matěj Cepl 2006-12-29 05:11:36 EST
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided
above, and there is some additional information we require that will be helpful
in our diagnosis of this issue.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log
file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file
attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and
let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug
/var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 2 Matěj Cepl 2007-07-12 12:38:37 EDT
Reporter, could you please reply to the previous question? If you won't reply in
one month, I will have to close this bug as INSUFFICIENT_DATA. Thank you.
Comment 3 Matěj Cepl 2007-08-13 11:51:12 EDT
No information requested was provided, so I close this bug as INSUFFICIENT_DATA.
Reporter, if you could, please, reopen with additional information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.