Bug 217404 - startx does not start because of .serverauth
startx does not start because of .serverauth
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-xinit (Show other bugs)
6
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-11-27 14:28 EST by Need Real Name
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-07-12 18:59:17 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2006-11-27 14:28:32 EST
After some time I can not start X via the command
startx
It gets some error about .serverauth file
The only way to fix this -
rm -rf .serverauth.*
This will delete a number of files:
ls -lstrAF .serverauth.*
8 -rw------- 1 mal mal 102 Nov  3 17:52 .serverauth.5622
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov  3 20:42 .serverauth.2337
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov  4 03:02 .serverauth.2364
8 -rw------- 1 mal mal 102 Nov  5 20:32 .serverauth.4359
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov  6 03:02 .serverauth.3197
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov  7 12:21 .serverauth.6941
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov  9 18:27 .serverauth.2721
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 11 00:57 .serverauth.2736
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 12 03:33 .serverauth.2692
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 13 15:10 .serverauth.2705
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 14 09:58 .serverauth.2781
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 14 13:10 .serverauth.2718
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 15 03:03 .serverauth.2714
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 19 12:37 .serverauth.2703
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 21 12:40 .serverauth.2788
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 22 13:16 .serverauth.2737
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 23 09:56 .serverauth.2698
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 25 13:51 .serverauth.2699
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 26 06:23 .serverauth.2749
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 26 13:13 .serverauth.3425
8 -rw------- 1 mal mal 153 Nov 27 13:30 .serverauth.2700

This is extremely annoying bug gnome just randomly stops starting via X.
Comment 1 Matěj Cepl 2007-01-02 06:05:26 EST
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided
above, and there is some additional information we require that will be helpful
in our diagnosis of this issue.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log
file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file
attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and
let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug
/var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 2 Matěj Cepl 2007-07-12 12:41:36 EDT
Reporter, I am sorry, that we have left this bug unnoticed for so long, but
could you confirm please, that this bug still could be reproduced with the
latest updates of Fedora?
Comment 3 Need Real Name 2007-07-12 15:40:10 EDT
It did not happen again at least since April 3007
Comment 4 Matěj Cepl 2007-07-12 18:59:17 EDT
Cool -- have you got your time machine ready again? :-)

No, thanks for letting us know, unfortunately, I have to close this bug as
INSUFFICIENT_DATA.
Comment 5 Matěj Cepl 2007-07-12 18:59:55 EDT
Sorry, bad tab -- close it as NOTABUG (much better news :-)).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.