Bug 21748 - portmap exits on SIGPIPE
portmap exits on SIGPIPE
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: portmap (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-12-05 10:56 EST by jeff.parrott
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-30 20:12:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jeff.parrott 2000-12-05 10:56:57 EST
I have seen portmap exit on SIGPIPE. This signal is not handled by 
portmap. I have seen this when giving xterminal connections rigourous 
treatment of reboot/power-off/reboot (NFS boot load)/connect, etc. Testing 
has been done with HP and Tektronic xterminals and Reflection-X. I have 
not tracked down the actual reason for the SIGPIPE, but I have determined 
that handling SIGPIPE will solve the problem and keep portmap from exiting.
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2001-01-30 20:12:33 EST
I'll have a look at it.
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2001-02-11 18:57:18 EST
Fixed in portmap-4.0-34, coming soon to a Rawhide mirror near you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.