Bug 217970 - Sound disappeared with fc6 upgrade
Sound disappeared with fc6 upgrade
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-11-30 17:50 EST by Arnfinn Ringvold
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-12-01 05:35:05 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
system-config-sound logfile (25.68 KB, text/plain)
2006-11-30 17:50 EST, Arnfinn Ringvold
no flags Details

  None (edit)
Description Arnfinn Ringvold 2006-11-30 17:50:49 EST
Description of problem:
Sound disappeared with fc6 upgrade. Worked fine in fc4 and fc5

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Arnfinn Ringvold 2006-11-30 17:50:49 EST
Created attachment 142536 [details]
system-config-sound logfile
Comment 2 Martin Stransky 2006-12-01 05:35:05 EST
Please file a bug report at upstream BZ (www.alsa-project.org). There's the
problem, your driver doesn't load properly:

ENS1371: probe of 0000:00:09.0 failed with error -16
Comment 3 Arnfinn Ringvold 2006-12-01 07:58:01 EST
Thank you wery much Martin. mvh Arnfinn

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.