Bug 218588 - [gu_IN] Qt doesn't display virama properly
[gu_IN] Qt doesn't display virama properly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: fonts-indic (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Parag Nemade
: i18n
Depends On: 214383
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-12-06 02:13 EST by Parag Nemade
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-01-04 04:28:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Parag Nemade 2006-12-06 02:13:38 EST
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #214383 +++

Description of problem:
Following combinations render wrong glyphs in QT applications only.
U+0A9B U+0ACD U+0AB5
U+0A9C U+0ACD U+0A9C
U+0A9F U+0ACD U+0A9F
U+0A9F U+0ACD U+0AAF
U+0A9F U+0ACD U+0AB5
U+0AA0 U+0ACD U+0AA0
U+0AA0 U+0ACD U+0AAF
U+0AA1 U+0ACD U+0AA1
U+0AA1 U+0ACD U+0AAF
U+0AA2 U+0ACD U+0AA2
U+0AA2 U+0ACD U+0AAF
U+0AA6 U+0ACD U+0AA6
U+0AA6 U+0ACD U+0AA7
U+0AA6 U+0ACD U+0AA8
U+0AA6 U+0ACD U+0AAE
U+0AA6 U+0ACD U+0AAF
U+0AA6 U+0ACD U+0AB5
U+0AA8 U+0ACD U+0AA8
U+0AAA U+0ACD U+0AA4
U+0AB6 U+0ACD U+0AA8
U+0AB6 U+0ACD U+0AB2
U+0AB6 U+0ACD U+0AB5
U+0AB9 U+0ACD U+0AA3
U+0AB9 U+0ACD U+0AA8
U+0AB9 U+0ACD U+0AB5

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Everytime

Steps to Reproduce:
1. Open any QT application (e.g. kedit, konquerer, kate)
2. Type the given combinations
3. Compare the results by typing them in any gtk applications (e.g. gedit) or
openoffice or firefox
  
Actual results:
Give wrong shape for the combination

Expected results:
Give right shape for the combination

Additional info:

-- Additional comment from pnemade@redhat.com on 2006-11-28 07:01 EST --
Created an attachment (id=142279)
Final Fixed font file to this bug


-- Additional comment from pnemade@redhat.com on 2006-11-28 07:03 EST --
Created an attachment (id=142280)
In case anyone needs a patch 


-- Additional comment from pnemade@redhat.com on 2006-12-01 01:55 EST --
Kindly test fix against fonts-indic-2.0.10 package

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.