Bug 221416 - clurgmgrd makes no status checks more
clurgmgrd makes no status checks more
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: rgmanager (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lon Hohberger
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-01-04 10:55 EST by Falk Hackenberger
Modified: 2009-04-16 16:21 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-01-29 03:04:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Falk Hackenberger 2007-01-04 10:55:53 EST
I added a new resources to the cluster.conf,
force clurgmgrd to reload the cluster.conf.
now i see no status checks in /var/log/messages...
but everything is fine...

the last messages from clurgmgrd are...
Jan  4 10:51:11 kain clurgmgrd: [4092]: <info> Executing
/exports/subversion/etc/rc.d/init.d/svnserver status
Jan  4 10:51:38 kain clurgmgrd[4092]: <notice> Reconfiguring
Jan  4 10:51:38 kain clurgmgrd[4092]: <info> Loading Service Data
Jan  4 10:51:39 kain clurgmgrd[4092]: <info> Stopping changed resources.
Jan  4 10:51:39 kain clurgmgrd[4092]: <info> Restarting changed resources.
Jan  4 10:51:39 kain clurgmgrd[4092]: <info> Starting changed resources.
Jan  4 10:51:39 kain clurgmgrd: [4092]: <info> Adding export:
interndb:/exports/s/interndb (no_root_squash,rw)

diffs between the cluster config:
[root@kain ~]# diff /etc/cluster/cluster.conf.bak.3 /etc/cluster/cluster.conf
2c2
< <cluster config_version="295" name="alpha_cluster">
---
> <cluster alias="alpha_cluster" config_version="298" name="alpha_cluster">
94a95
>                       <nfsclient name="interndb_backup"
options="no_root_squash,rw" path="/exports/s/interndb" target="interndb"/>
168a170
>                                       <nfsclient ref="interndb_backup"/>

link checking is done without problems...
Comment 1 Lon Hohberger 2007-01-26 17:08:49 EST
Could you toss in the rest of your configuration file -- and could you look at
/proc/slabinfo (specifically at dlm_lkb)?
Comment 2 Falk Hackenberger 2007-01-29 03:04:10 EST
I have delete some resources, wich I dont need any longer, so it works without
problems...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.