Bug 22544 - Execution of rpm-4.0.2-0.2 script failed, exit status 1
Execution of rpm-4.0.2-0.2 script failed, exit status 1
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-12-19 14:13 EST by Jaroslaw Sosnicki
Modified: 2007-03-26 23:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-12-20 14:57:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jaroslaw Sosnicki 2000-12-19 14:13:34 EST
I am using Florence release redhat-release-7.0.70-1.
When I try to upgrade rpm-4.0.1-0.13 to rpm-4.0.1-0.2 I am getting the 
flowing error
[root@ns1 RPMS]# rpm -Uvh rpm-4.0.2-0.2.i386.rpm
Preparing...                ########################################### 
[100%]
execution of rpm-4.0.2-0.2 script failed, exit status 1
[root@ns1 RPMS]#

Looks like a bug to me.
Comment 1 Jaroslaw Sosnicki 2000-12-20 14:57:24 EST
Rebuilding database "rpm --rebuilddb" before upgrading somehow solved the 
problem.
Comment 2 Jeff Johnson 2000-12-22 09:50:47 EST
OK.

FYI, you should upgrade to rpm-4.0.2-0.6 or later.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.