Bug 22763 - Start after initialisation fails
Start after initialisation fails
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 26635
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
David Lawrence
Florence Gold
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-12-22 19:51 EST by Enrico Scholz
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-07 16:15:21 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Enrico Scholz 2000-12-22 19:51:02 EST
I have an ATI Technologies Inc 3D Rage I/II 215GT [Mach64 GT] (rev 48)
(Class 0300: 1002:4754 (rev 48)) graphics adapter and a non DDC-Monitor.
When following the suggestions of the installer, startx fails because of
"No valid modes found."

After using Xconfigurator all things are fine.
Comment 1 Michael Fulbright 2001-01-09 18:07:19 EST
Which installer did you run (TUI or GUI)?
Comment 2 Enrico Scholz 2001-01-10 02:36:53 EST
GUI
Comment 3 Glen Foster 2001-01-11 16:04:45 EST
This defect is considered MUST-FIX for Florence Gold release
Comment 4 Enrico Scholz 2001-02-07 16:15:16 EST
Because I have changed the graphics adapter I am unable to perform checks if the
bug is fixed or not. Sorry...
Comment 5 Brent Fox 2001-02-09 04:39:27 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 26635 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.