Bug 228041 - vgremove failed
vgremove failed
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-09 12:50 EST by Joseph R. Carr
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-12 09:52:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joseph R. Carr 2007-02-09 12:50:59 EST
Description of problem:

Traceback (most recent call last):
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/gui.py", line 1074
in handleRenderCallback
  self.currentWindow.renderCallback()
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/iw/progress_gui.py",
line 242 in renderCallback
  self.intf.icw.nextClicked()
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/gui.py", line 789,
in nextClicked
  self.dispatch.gotoNext()
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/dispatch.py", line
171, in gotoNext
  self.moveStep()
 File "/usr/src/build/771796-i386/install//usr/lib/anaconda/dispatch.py", line
239, in moveStep
  rc = apply(func, self.bindArgs(args))
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/packages.py", line
564, in turnOnFilesystems
  partitions.doMetaDeletes(diskset)
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/packages.py", line
1212, in doMetaDeletes
  lcm.vgremove(delete.name)
 File "/usr/src/build/761796-i386/install//usr/lib/anaconda/lvm.py", line 169,
in vgremove
  raise SystemError, "vgremove failed"
System error: vgremove failed

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible: Happens each time I try to install from this media set.  The
system is a Dell Precision 670, with dual SATA 152 GB hard drives.  Drive
/dev/sda is being built as an ES4 system, and /dev/sdb is a Windows Server 2003
installation.


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2007-02-26 14:31:49 EST
Can you attach the entire backtrace?
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2007-06-11 23:40:46 EDT
requested by Jams Antill
Comment 3 Joseph R. Carr 2007-06-12 08:43:44 EDT
I was able to install several months ago, and will not be able to attach any
additional information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.