Bug 228142 - disapearing / unknown type icon error.
disapearing / unknown type icon error.
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-desktop (Show other bugs)
6
x86_64 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-10 06:56 EST by Rory Renton
Modified: 2008-03-18 14:41 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-18 14:41:56 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle. (1.24 MB, image/png)
2007-02-10 06:56 EST, Rory Renton
no flags Details

  None (edit)
Description Rory Renton 2007-02-10 06:56:23 EST
Description of problem:
when I drag an icon from the top toolbar to the tool bar again, about half the
time it gets unlinked or broken and turns into a question mark. (moving it works
fine)

the intresting part I'mn pretty sure occured when I moved the "?" icon for
evolution mail onto the desktop, it says "redhat-evolution-mail.desktop" and if
I move the mouse over it it disapears until next boot.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
easy to make it turn to a "?" havent been able to make another icon on desktop
though.

Steps to Reproduce:
1.drag an item from top toolbar back to it again, 50% of the time it will turn
into a "?" icon.
2.then drag to desktop.
3.
  
Actual results:
"?" icon on toolbar, and disapearing icon on desktop (ON MOUSE OVER)

Expected results:
icon to move, and no weird disapearing icon.

Additional info:
Comment 1 Rory Renton 2007-02-10 06:56:24 EST
Created attachment 147832 [details]
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle.
Comment 2 Rory Renton 2007-02-11 08:58:11 EST
have managed to get ride of the icon, by a bodge, as I cant select only that
icon without it disapearing till next reboot, I have created something else, and
selected them both, then deleted them both, this has worked.

I suspect that the icon appears after system restart.
Comment 3 Ray Strode [halfline] 2008-03-18 14:41:56 EDT
Hi,

We no longer support Fedora Core 6 and I am currently trying to get my open bug
count down to a more manageable state.  I'm going to close this bug as WONTFIX.
 If this issue is still a concern for you, would you mind trying to reproduce on
a supported version of Fedora and reopening?

(this is a mass message)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.