Bug 228590 - repoquery broken in yum-utils 1.0.2-2
repoquery broken in yum-utils 1.0.2-2
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: yum-utils (Show other bugs)
6
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Seth Vidal
Fedora Extras Quality Assurance
: Reopened
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-02-13 16:38 EST by Ville Skyttä
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.0.3-1.fc6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-02-26 11:03:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ville Skyttä 2007-02-13 16:38:35 EST
yum-utils 1.0.2-2 breaks repoquery:

$ repoquery --repoid=development --provides flac
[...]
  File "/usr/bin/repoquery", line 187, in prco
    rpdict[misc.prco_typle_to_string(rptup)] = None


Fix (already in upstream CVS, it seems):

sudo sed -i -e s/typle/tuple/ /usr/bin/repoquery
Comment 1 Tim Lauridsen 2007-02-14 04:06:47 EST
As you already have detected, it is fixed in upstream CVS, i will make a new
yum-utils release very soon.
Comment 2 Ville Skyttä 2007-02-14 13:14:23 EST
Reopening until a fixed version is actually shipped in order to make it easier
for people who run into this bug to find the workaround and thus save some time
figuring out what's wrong.
Comment 3 Tim Lauridsen 2007-02-26 04:20:28 EST
should be fixed in yum-utils-1.0.3, please confirm.
Comment 4 Ville Skyttä 2007-02-26 11:03:57 EST
Confirmed, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.