Bug 22877 - [GUI] entered hostname doesn't take effect
[GUI] entered hostname doesn't take effect
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 22872
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-12-27 06:42 EST by Enrico Scholz
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-12-29 06:47:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Enrico Scholz 2000-12-27 06:42:42 EST
The hostname entered in the network-configuration screen (both server and
workstation setup), does not take effect. E.g. I entered `test.test' as
hostname but the system is still known as `localhost.localdomain':

$ hostname
localhost.localdomain
Comment 1 Michael Fulbright 2000-12-27 11:45:15 EST
Assigning to a developer.
Comment 2 Brent Fox 2000-12-28 15:57:35 EST
Do you have any network devices on the computer?
Comment 3 Brent Fox 2000-12-29 01:22:59 EST
I am unable to reproduce this on our latest internal builds.
Comment 4 Enrico Scholz 2000-12-29 06:47:13 EST
Yes, I have two network devices. An ethernet-card and an ISDN adapter.
Comment 5 Brent Fox 2001-01-02 12:23:30 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 22872 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.