Bug 22885 - win2000 samba mount breaks.
win2000 samba mount breaks.
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: piranha (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Mike McLean
Phil Copeland
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-12-27 11:10 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-05-06 19:04:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-12-27 11:10:46 EST
I am using linux HA server to do service mirroring, its works fine , now I
wish to do data mirroring also . I have data on my win 2000, I am using 
rsync for data mirroring. The samba mount from win2000 on to one of my 
linux box breaks after some time, gives an error broken pipe.
 IF I mount drive from winnt it works fine.

I need help in this regard.
Thanks in advance....

with regards,
Suraj
Comment 1 Phil Copeland 2001-01-04 16:59:10 EST
Quick question for  you,
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2001-06-20 18:08:07 EDT
Phil, what was your question? (I don't think LVS would work well with SMB,
though...)
Comment 3 Trond Eivind Glomsrxd 2001-11-29 18:31:17 EST
Reassigning to the LVS maintainer, this wouldn't be a samba, but an LVS problem.
Comment 4 Mike McLean 2003-05-06 19:04:35 EDT
closing this out.  This bug is quite old and and this piranha functionality
(FOS) has been obsoleted by clumanager.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.