This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 231250 - Fedora Core 7 - setup can not detect i2o device/partitions
Fedora Core 7 - setup can not detect i2o device/partitions
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Kernel Maintainer List
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-06 18:29 EST by Toshio Yakawa
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-24 09:58:53 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Toshio Yakawa 2007-03-06 18:29:19 EST
Hi, 

We have tried to install the fedora core 7 test 1 on a Pentium Dual Core 2 
computer. 

It can not detect the harddisk RAID paritions created by the PCI IDE RAID card -
 Adaptec AHA2400. The kernel can detect the i2o device and load the i2o drivers 
in the initial text setup process. But the graphical setup can not detect the 
RAID card and harddisk paritions.

It work fines on from fedora core 3 to 5 with kernel version up to 1.6.18. The 
fedora core 6 has the same problem.

Thanks,
paul
MCSE/MCSA
Comment 1 Victor Romero 2007-04-24 05:19:58 EDT
I have the same problem.
Comment 2 Chuck Ebbert 2007-04-24 09:58:53 EDT
This was fixed upstream March 27th. All Fedora kernels after March 29th or so
should be OK.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.