Bug 232402 - documentation errors
documentation errors
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: smartmontools (Show other bugs)
6
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Vitezslav Crhonek
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-03-15 05:07 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-03-20 04:59:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2007-03-15 05:07:42 EDT
The smartd man page refers to /etc/smartd.conf instead of
/etc/sysconfig/smartmontools

There are also a couple of encoding problems, e.g.
explicitly listed in /etc/smartd.conf can?t be monitored.
--------------------------------------^^^^^
Comment 1 Vitezslav Crhonek 2007-03-15 06:58:57 EDT
Can you please tell me where exactly do you think /etc/sysconfig/smartmontools
should be instead of /etc/smard.conf? Because /etc/smard.conf is configuration
file for smartmontools, /etc/sysconfig/smartmontools only contains command line
options for smartd.

Encoding seems OK to me, try to give me more information...
Comment 2 Need Real Name 2007-03-15 15:09:58 EDT
No need to be so terse. If it's obvious to you that the bug is misfiled, just
change the component.

man smartd shows the encoding error above, not the question mark symbol.
Comment 3 Vitezslav Crhonek 2007-03-19 10:37:07 EDT
Hello,
I must ask again, where exactly do you think /etc/sysconfig/smartmontools should
be instead of /etc/smard.conf?
I really can't reproduce your problem:( Are we talking about same package (FC-6
-- smartmontools-5.36-3.2)?
Comment 4 Need Real Name 2007-03-19 14:12:58 EDT
The quoting problem is gone. Weird. Maybe an installer exported a funny LANG.

The config file problem is not a problem either, I had no smartd.conf at the time.
Comment 5 Vitezslav Crhonek 2007-03-20 04:59:46 EDT
OK, so I resolve it as NOTABUG. Have a nice day!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.