Bug 23355 - webxref prints headers wrong
webxref prints headers wrong
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: webxref (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Powers
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-04 17:47 EST by Jonathan Kamens
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-06 09:48:26 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
patch to print headers properly so they don't get glommed into associative arrays (1.02 KB, patch)
2001-01-04 17:47 EST, Jonathan Kamens
no flags Details | Diff
last patch was incomplete; here's an additional patch (2.39 KB, patch)
2001-01-04 23:07 EST, Jonathan Kamens
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2001-01-04 17:47:09 EST
I believe the attached patch will be obvious to anyone who knows Perl.
Comment 1 Jonathan Kamens 2001-01-04 17:47:36 EST
Created attachment 7083 [details]
patch to print headers properly so they don't get glommed into associative arrays
Comment 2 Jonathan Kamens 2001-01-04 23:07:10 EST
Created attachment 7085 [details]
last patch was incomplete; here's an additional patch
Comment 3 Tim Powers 2001-01-06 09:48:22 EST
Thanks for the patches. They have been applied. You should see the new package
in rawhide the next time it's updated (the package is webxref-0.3.5-12).

I am resolving this as "rawhide".

Tim

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.