Bug 234841 - Graphical installation doesn't work on Radeon 9600
Graphical installation doesn't work on Radeon 9600
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-ati (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-04-02 11:03 EDT by Leonid Kanter
Modified: 2007-11-30 17:12 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-04-03 06:20:57 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Leonid Kanter 2007-04-02 11:03:40 EDT
Description of problem:

Graphical installation doesn't work on Radeon 9600

Version-Release number of selected component (if applicable):

f7 6.92 installer

How reproducible:

always
Steps to Reproduce:
1. boot installation dvd on system with Radeon 9600 (RV350)

  
Actual results:

Black screen

Expected results:

Graphical installer should work

Additional info:

I was able to switch to shell (ctrl-alt-f2) and look at Xorg's log. According to
log all hardware were detected properly and X-server was started. Monitor -
Philips 170P on DVI port.

After installation in text mode I don't have any problem with Xorg - graphical
interface (gnome) works perfectly.
Comment 1 Leonid Kanter 2007-04-03 06:20:57 EDT
I'm unable to reproduce this bug after complete power circle. So I'm closing the
bug. I think that card was in improper state after previous boot with
proprietary fglrx driver.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.