Bug 23495 - rp3-config lacks init string options
Summary: rp3-config lacks init string options
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: Aaron Brown
URL:
Whiteboard:
Keywords: FutureFeature
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-01-06 21:07 UTC by Michele Baldessari
Modified: 2007-03-27 03:39 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2001-01-30 03:26:07 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Michele Baldessari 2001-01-06 21:07:12 UTC
The rp3-config tool lacks a feature that is very important in countries
where the not-busy tone is different from the US one.
Namely there isn't a chance to set the the modem's initial string trough 
the graphical interface to ignore the busy tone (ATX3 or ATX4).
Without these options it is almost useless in certain countries
Contact me for further info.

Comment 1 Need Real Name 2001-01-30 03:26:04 UTC
Hello,

Also, if you need to have init string, edit /etc/wvdial.conf, after editing that
file it seems that you (me, all of us:), corrupt that file, and thus rp3 doesn't
work in normal way. (when you click debug its ok, but when you click "connect"
itsnot).

Definately a must.


Comment 2 Brent Fox 2002-06-05 02:57:53 UTC
We don't ship rp3 anymore, so I'm closing this bug.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.