Bug 236105 - unresolved symbols in libatk-1.0.so
unresolved symbols in libatk-1.0.so
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: atk (Show other bugs)
4.4
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthias Clasen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-04-11 18:37 EDT by clee
Modified: 2012-06-20 12:08 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-20 12:08:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description clee 2007-04-11 18:37:50 EDT
Description of problem:
There are unresolved symbols in the libraries shipped in this RPM.

Version-Release number of selected component (if applicable):
atk-devel-1.8.0-2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. `ldd -u /usr/lib64/libatk*.so`
2. Look at list of unresolved symbols
3. Rage against machines
  
Actual results:
Frustration

Expected results:
There should be no unresolved symbols in any binary or library shipped with the OS.

Additional info:
Comment 1 Jiri Pallich 2012-06-20 12:08:06 EDT
Thank you for submitting this issue for consideration in Red Hat Enterprise Linux. The release for which you requested us to review is now End of Life. 
Please See https://access.redhat.com/support/policy/updates/errata/

If you would like Red Hat to re-consider your feature request for an active release, please re-open the request via appropriate support channels and provide additional supporting details about the importance of this issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.