Bug 237615 - command service xend status returns wrong value
Summary: command service xend status returns wrong value
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xen   
(Show other bugs)
Version: 6
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Daniel Berrange
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords: Reopened
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-04-24 07:01 UTC by vikram goyal
Modified: 2008-02-27 02:34 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version: 3.0.4-1.fc7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-27 02:34:41 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description vikram goyal 2007-04-24 07:01:19 UTC
Description of problem:
service xend status return value $? is 0 even if it is not running.

Version-Release number of selected component (if applicable):
xen-3.0.3-8.fc6

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.service xend status
2.echo $?
3.
  
Actual results:

0
Expected results:
1

Additional info:
adding exit 1 after line 61 of /etc/init.d/xend file will solve it

Comment 1 Mark McLoughlin 2007-05-04 15:09:03 UTC
This looks like it was fixed in rawhide by danpb in 3.0.4-1.fc7

Comment 2 Mark McLoughlin 2007-05-04 15:34:49 UTC
Okay, dan plans to include this in the next FC-6 update. Re-opening

Comment 3 Chris Lalancette 2008-02-27 02:34:41 UTC
FC6 is now end-of-life, so closing this bug out.  Please re-test on Fedora 7 or
later, and open a new bug if your problem persists.

Thanks.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.