Bug 23806 - Asus A7V Promise ATA-100 Controller not recognized even with boot parameters
Asus A7V Promise ATA-100 Controller not recognized even with boot parameters
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-11 12:58 EST by Chaim Frenkel
Modified: 2007-04-18 12:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-17 15:12:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chaim Frenkel 2001-01-11 12:58:21 EST
The Asus A7V onboard Promise ATA-100 controller is not recognized or seen 
even when the 'correct' idex= boot parameters are supplied.

cat /proc/pci shows ioports 8800, 8400, 8000, 7800.

According to the various instructions I am supposed to boot with the 
following command from the boot disk

      linux ide2=8800,8402 ide3=8000,7802

But only the 'regular' ide0, and ide1 controllers are recognized.
Comment 1 Michael Fulbright 2001-01-12 10:26:48 EST
Support for these newer IDE chipsets will come with the 2.4 kernel.

Deferring for now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.