Bug 239813 - Dom0 page cache fills up during guest I/O & hangs on guest reboot after install
Summary: Dom0 page cache fills up during guest I/O & hangs on guest reboot after install
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: kernel-xen
Version: 5.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Xen Maintainance List
QA Contact: Martin Jenner
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2007-05-11 14:18 UTC by Jay Turner
Modified: 2015-01-08 00:15 UTC (History)
4 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2007-12-07 17:26:52 UTC


Attachments (Terms of Use)

Comment 2 RHEL Product and Program Management 2007-05-11 14:24:45 UTC
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release.  Product Management has requested
further review of this request by Red Hat Engineering, for potential
inclusion in a Red Hat Enterprise Linux Update release for currently deployed
products.  This request is not yet committed for inclusion in an Update
release.

Comment 3 Rik van Riel 2007-05-11 20:10:17 UTC
I guess what we really need is a virt-install component in bugzilla?  Or is it
built from the virt-manager source rpm and I guessed right?

Comment 4 Daniel Berrange 2007-05-11 22:01:45 UTC
This really should be  kernel-xen actually - the subject was not changed when
the bug was cloned. See the first comment for details of the problem with page
cache filling up during guest I/O, despite block backends using O_DIRECT.



Comment 5 Red Hat Bugzilla 2007-07-25 00:46:19 UTC
change QA contact

Comment 6 RHEL Product and Program Management 2007-09-07 19:54:11 UTC
This request was previously evaluated by Red Hat Product Management
for inclusion in the current Red Hat Enterprise Linux release, but
Red Hat was unable to resolve it in time.  This request will be
reviewed for a future Red Hat Enterprise Linux release.

Comment 7 Chris Lalancette 2007-12-07 17:26:52 UTC
The IT here was closed, and I'm pretty sure this is now fixed.  If this is not
the case, please re-open.

Chris Lalancette

Comment 8 Tom Mingarelli 2012-10-23 12:58:40 UTC
I think this may be similar to what we are seeing on Guest OS installs onto a RedHat 5.8 Host. After the install of the guest is completed you are asked to reboot. When the Guest does go down for the intitial reboot, it stays down and never comes up. You must manually click the Run button to have the Guest come up the first time. After that the Guest can be rebooted/shutdown just fine.

Tom


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.